När Är Bästa Tiden Att Köpa Möbler?

När Är Bästa Tiden Att Köpa Möbler begagnat

Annons/Reklam för Vimla, Savr och innehåller annonslänkar

Möbler rabatter varierar från säsong till säsong, så när är den bästa tiden att köpa möbler?

Det kommer en punkt i många människors liv när de inser, ”Den soffan måste gå.”

Eller kanske ryggen börjar klaga på madrassen de har haft så länge att de inte kan komma ihåg vilket år de köpte den.

Oavsett vad din anledning kan vara för att vilja ha nya möbler, vara strategisk om när du köper nya objekt för att förnya ditt hem utan att bryta banken.

Så, när är den bästa tiden att köpa möbler?

Bästa Totalt: Juli

Medan januari är också en bra månad att köpa möbler även för privata begagnade möbler (efter julförsäljningen, nya stilar släpps i februari), juli vinner ut under januari eftersom:

  • Att ta hem möblerna i snöiga väderförhållanden är svårt.
  • Den totala möbelförsäljningen är nere på sommaren och gör att rabatterna går upp.
  • Nya möbler stilar släpps också i augusti, så bra erbjudanden på ”sista chansen” försäljning.
  • Din plånbok har en chans att andas efter semesterperioden och innan du går på en annan shoppingrunda.
  • Du kan njuta av din nya utemöbler direkt.

Men Du Kan Fortfarande Hitta Erbjudanden Året Runt

Spring Framåt i besparingar
Våren är när hem försäljning är på uppgång, vilket innebär ivriga möbler återförsäljare vill hjälpa människor att möblera sina hem snabbt genom att erbjuda erbjudanden och rabatter på inomhusmöbler.

Köp inte utemöbler på våren eftersom uteplats set, grillar och möbler vid poolen är alla i mycket hög efterfrågan — med högre efterfrågan från konsumenterna, kommer högre priser.

Sommartid Svacka
När sommaren rullar runt, möbler försäljning verkar sjunka, särskilt i juli (om det inte vore för rabatter föra in kunder, skulle återförsäljare vara i trubbel).

Använd denna nedgång i försäljningen till din fördel, och köpa inomhus möbler till kraftigt rabatterade priser i juli innan återförsäljare släppa dussintals nya objekt i augusti.

Även augusti är en stor månad för nya möbler uppsättningar, det är en bra månad att köpa utemöbler också. Du kan bara behöva bunta ihop eller vänta ett tag innan du och din partner får dela en måltid på din nya uteplats bord.

Höst: Tillbaka till skolan
Letar du efter en ny snurrstol, skrivbord eller andra kontorsmöbler? Hösten är de bästa tiderna att investera i nya kontorsmöbler, eftersom återförsäljare konkurrerar om elevernas föräldrars pengar.

Att köpa vår- eller sommarrelaterade möbler — som exempelvis uteplatsstolar eller grillar — är också ett smart drag under höstmånaderna.

Återförsäljare vill helt rensa sina hyllor av utomhus objekt som inte står mycket av en chans att sälja tills vädret värms upp nästa vår.

Elände av vintern
Vintertid är inte roligt för möbelshopping. Före jul, människor är helt enkelt för upptagen med att köpa presenter och prylar för sina nära och kära att vara berörda av att uppgradera sina sängar, ottomaner eller vilstolar.

Som tidigare nämnts är januari fortfarande en anständig satsning för gynnsamma möbelpriser, även om väderförhållandena är, ja, skrämmande.

Om du har pengar överblivna från julhandeln och vill köpa en ny madrass eller inomhus möbler, sedan definitivt titta på att köpa möbler i januari.

Lokala erbjudanden
Lokala möbelaffärer följer inte alltid marknadstrender. Ibland kommer de att ha en försäljning helt enkelt för att öka sina försäljningssiffror för månaden, vilket ger dig bra erbjudanden på allt från soffbord till sängset.

Välj Din Tid Och Spara

Tålamod är nyckeln när man försöker spara på din nästa möbler köp. Om du kan vänta, kan du hitta bra erbjudanden året runt. Men ändå, försök att köpa i juli. Du sparar en bunt.