10 Smärtfria Sätt Att Minska Dina Utgifter

Smärtfria Sätt Att Minska Dina Utgifter

Annons/Reklam för Vimla, Savr och innehåller annonslänkar

Här är enkla sätt att sänka dina utgifter om du vill spendera mindre eller spara mer.
Det kan vara frustrerande att leva lön till lön och inte komma framåt.

Men det finns sätt att sänka dina levnadskostnader utan att förlora den livsstil du älskar. Här är tio sätt att minska dina utgifter och öka din ekonomi.

Flytta till ett mindre hem

Särskilt om ditt hus är för stort för din familj, varför inte lägga ut det till salu och flytta till ett mindre ställe? Du sparar också pengar på verktyg med ett mindre hus.

FLYTTA TILL ETT MINDRE DYRT OMRÅDE

Om ditt jobb eller din familj inte håller dig inom ett visst område, kan du överväga att flytta för att minska kostnaderna. I USA är många delar av Mellanvästern och söderna billigare att bo i än i nordöstra eller på västkusten.

SAMÅKA

Du sparar bensin, garageavgifter och slitage på din bil om du delar köransvar. Carpoolen behöver inte heller bestå av medarbetare. Många städer har samkörnings- och delningsprogram för att gå med.

JÄMFÖRINGSBUTIK FÖR MAT

Behandla matshopping som om du gör någon annan shoppingresa och leta efter fynd och de billigaste priserna. Använd kuponger och köp i bulk om du har utrymme att förvara maten.

MINSKA DIN TELEFONSERVICE

Om du inte har behov av det, släpp fasta linjen och gå helt mobil. Ett annat alternativ är att kombinera fasta tjänster med en annan tjänst som kabel-TV och internet.

GÖR ATT ÄTA UT EN BEHANDLING

Visst, det är kul att gå ut och äta middag, men restaurangräkningar kan vara en riktig dränering för månadsekonomin. Till och med att skära ner ett besök på en restaurang i veckan hjälper till att spara pengar – om en middag för två kostar ungefär $ 80, är ​​det vid månadens slut potentiellt $ 320 sparat.

BETALA KONTANT

Lämna kredit- och betalkorten hemma och använd istället kontanter. Det snabbaste sättet att undvika att köpa något är att inte ha förmågan att betala för det. Att använda kontanter hjälper dig också att hålla dig till en budget eftersom när pengarna är borta är du klara att spendera.

KÖP I LÅG LÅGSÄSONG

Handla dyra föremål när de är billigare – under lågsäsong. Så om du kan hjälpa till, köp inte en luftkonditionering under de hetaste sommardagarna.

FÖRFINANSIERA DITT HUS OCH KONSOLIDERAD SKULD

Dra nytta av räntorna som svävar vid historiska lågnivåer för att betala högränta.

BEHÅLL BILEN

Om bilen är betald, går och passar dina behov, varför sadla dig själv med en ny bil och lån? Vänta med att köpa en ny bil i ett par år och spara de pengar du skulle ha spenderat på ett billån.