Hur Köper Man Dogecoin (Guide 2021 Enkelt)

Hur Köper Man Dogecoin

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Savr, Hallon

Binance är en av de bästa ställena att köpa Dogecoin.

Registreringen är snabb och enkel, och utbytet erbjuder mycket bra likviditet – det är troligt att du kommer att kunna hitta Dogecoin på Binance till bästa pris tillgängliga, och din handel kommer att slutföra inom några sekunder.

Binance listar också ett stort urval av andra kryptovalutor, så att du enkelt kan konvertera din DOGE till ett annat mynt senare.

För att kunna köpa Dogecoin (DOGE) på Binance behöver du först öppna ett konto.

OBS dogecoin är riskabelt, investera inte mer än vad du är villig att förlora.

Köpa dogecoin med Euro / Kronor vanliga pengar

För att köpa Dogecoin med en av dessa börser, följ helt enkelt stegen nedan. Varje utbyte kommer att vara något annorlunda men för det mesta, kommer dessa steg att gälla för alla.

  • Registrera dig på ditt valda utbyte. Jag ska använda Binance för detta exempel. Klicka bara på ”Registrera” längst upp till höger på utbytessidan.
  • Fyll i formuläret på bilden nedan:
binance köpa dogecoin krypto regristera
  • När du är registrerad, gör en insättning. Klicka på ”Plånbok” och sedan ”Fiat och Spot” på den övre högra navigeringsfältet på webbplatsen.
  • Klicka på ”Insättning” knappen. Du kommer att presenteras med nedanstående alternativ. Klicka på den insättningsvaluta du vill använda för att skicka EUR/USD till börsen.
köpa bitcoin dogecoin binance euro
  • Följ den på skärmen uppmaningar som anges i den information Binance be om.
  • Efter det klicka på ”markets”, hitta ”DOGE / USD” eller ”DOGE/EUR”. Skriv in ”Doge” i sökfältet. Klicka på ”DOGE/USDT”-paret. USDT är ett stablecoin – dess pris är alltid fast vid den amerikanska dollarn (du vill köpa USDT med en 1:1-förhållande av din insatta USD, först). Slutligen, ange mängden Dogecoin du önskar att köpa, plocka fliken Marknad, och klicka på ”Köp DOGE”.
köpa dogecoin marknad order pengar binance kronor usd euro

Köpa dogecoin med krypto valutor

1. Registrera dig på Binance

Binance är en av de mest använda kryptovalutautbytena i världen. En viktig orsak till Binance popularitet är dess omfattande urval av altcoins, som fortsätter att växa med täta tillägg.

Ingen verifiering krävs på Binance för uttag under 2 BTC per dag, och utbytet erbjuder även en mobilapp för både iOS- och Android-enheter.

Om du inte äger någon kryptovaluta kan du komma igång genom att köpa lite BTC på Binance med ett kredit- eller betalkort.

Hur köper man Bitcoin (BTC) med ett kreditkort på Binance?

2. Inbetalning kryptovalutor / Kronor Euro

De mest bekväma kryptovalutorna att sätta in är Bitcoin BTC och Ethereum ETH. De båda har handelspar med de allra flesta kryptovalutor som är listade på Binance och ger dig därför den största mängden flexibilitet. Både BTC och ETH kan handlas mot DOGE på Binance.

För att kunna göra din insättning, gå till navigeringsfältet högst upp på hemsidan och klicka på > Insättningar.

Ett sökfält ska visas på din skärm. Ange tickern (BTC för Bitcoin, ETH för Ethereum) för den kryptovaluta du önskar sätta in och välj den från rullgardinsmenyn.

Webbplatsen kommer att ge dig en insättningsadress för den kryptovaluta du valt. Adressen kommer att vara en sträng med siffror och bokstäver(både gemener och versaler). Kopiera adressen i sin helhet och gå till din plånbok val. Skicka det belopp du önskar sätta in till den adress du kopierat. Det är ganska vanligt att transaktionen tar upp till en halvtimme att slutföra, så förvänta dig inte att medlen ska vara tillgängliga på ditt Binance-konto direkt.

Tips 1: Insättning ETH är oftast snabbare än att deponera BTC, och kommer med lägre avgifter.

Tips 2: För din första insättning rekommenderas att börja med en liten mängd ETH eller BTC bara för att vara säker. När det lilla beloppet når ditt Binance-konto kan du fortsätta att sätta in det belopp du faktiskt skulle vilja använda för handel.

Tips 3: Att sätta in medel från ett utbyte till ett annat kan ibland begränsas av begränsningar. Vi rekommenderar dig starkt att sätta in direkt från din plånbok.

4. Kontrollera ditt saldo

För att kunna kontrollera ditt saldo, gå till > i Saldon i navigeringsfältet högst upp på webbplatsen. Om du bara skulle vilja se mynten som har ett saldo på över 0,001 BTC, klicka på Dölj små tillgångar.

Om din insättning redan har behandlats kommer myntet och beloppet att synas på listan. Om du har flera mynt kan du använda sökfältet.

4. Lägg en köporder på Dogecoin.

Om du vill göra en beställning går du till Exchange > Basic.

För detta steg kommer vi att anta att du deponerat BTC. Om du deponerat ETH, oroa dig inte – själva processen är exakt densamma.

Längst upp till höger väljer du BTC och söker efter DOGE, som är tickern för Dogecoin. DEN DOGE/ BTC handel par skulle framträda.

Efter att ha klickat på handelsparet kommer ett prisdiagram att visas i mitten. Du kan lägga din köporder under diagrammet. Om du vill köpa DOGE när det når ett visst pris använder du Limit-beställningen. Ange önskat pris (i BTC) och mängden DOGE du vill köpa, klicka sedan på Köp DOGE-knappen.

Tips 1: Om du planerar att handla med olika kryptovalutor, köp några Binance Coin BNB först. BNB-token används för att betala växlingsavgifterna på Binance med 50 % rabatt. För att aktivera 50% rabatt, klicka på användarikonen, välj Konto-menyn och slå rabatten på.

Tips 2: Om du deponerat en stor mängd mynt, försök att inte köpa din DOGE alla på en gång – istället, överväga att köpa den på olika prisnivåer. Denna strategi kallas cost averaging.

Om du vill köpa DOGE till dess nuvarande pris, klicka på fliken Marknad och ange den mängd DOGE du önskar köpa. Ordern bör utföras nästan omedelbart och DOGE kommer att läggas till ditt saldo snart.

Grattis, du har just avslutat din första beställning på Binance!

Slutsats
Som ni kan se, att köpa Dogecoin på Binance är en ganska enkel process.
Som alltid, tänk på att handel med kryptovalutande är riskabelt och inte investera mer än vad du är villig att förlora. Lycka till!